Steun ons

Wij helpen in Roosendaal al heel veel kinderen. Maar we willen graag nóg meer kinderen ondersteunen. Daarom zijn alle giften van harte welkom! Stichting Leergeld Roosendaal heeft de ANBI-status, dus uw gift is aftrekbaar van de belasting.

Waarom is hulp zo belangrijk?

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Deze kinderen hebben dagelijks te maken met spanningen. Is er genoeg eten? En is er wel geld om kleren te kopen? Ook kunnen ze vaak niet meedoen aan activiteiten op school of lid worden van een sportclub of muziekvereniging. Ze staan letterlijk aan de zijlijn. Kinderen die opgroeien in zo’n situatie doen het meestal slechter op school. Ook hebben ze later vaker last van gezondheidsproblemen en lopen ze meer kans om opnieuw problemen met armoede te krijgen. Alle reden dus om deze kinderen te helpen.

Hoe kunt u ons helpen?

We kunnen ons werk doen dankzij de giften van bedrijven, fondsen, instellingen en particulieren. We zijn blij met elke gift, of het nu om een kleine bijdrage gaat of om een groter bedrag. U kunt altijd rechtstreeks doneren. Dat doet u door een bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer of door het machtigingsformulier in te vullen. Maar u kunt ons ook sponsoren door jaarlijks een bedrag aan ons over te maken. Het bankrekeningnummer van Leergeld Roosendaal is NL 07 RABO 0128 0053 00.

Belastingvoordelen

Stichting Leergeld Roosendaal heeft de ANBI-status. Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de belasting. Zelf hoeven we geen belasting te betalen over schenkingen en legaten die we ontvangen. Goed om te weten als u ons wilt opnemen in uw testament!